Besøkende

Vi har 29 gjester her nå

Kurs i medietrening

MedietreningVi tilbyr ulike typer kurs innen foto,
video, grafisk arbeid og medietrening.
Les mer...

Video- og DVD-produksjon

Video- og DVD produksjonTrenger du hjelp til profesjonell
video- og dvd-produksjon?
Les mer...
Fakta om Nesvold.no

NESVOLD.NO er en mediebedrift som ble startet i 1999. Vi arbeider først og fremst med videoproduksjon, videoredigering og dvd-produksjon for bedrifter og private.

Vi arbeider med digitalt opptaks- og redigeringsutstyr og kan også gjøre flerkameraproduksjoner. Blant annet har vi laget informasjonsfilm for Statens Vegvesen og Trygg Trafikk, dokumentarfilm, revyfilmer, bryllupsvideoer, redigering av video for privatpersoner og mye annet. Se også våre referanser!

Vi tar på oss store og små video- og dvd-produksjoner fra større flerkameraproduksjoner til informasjonsfilmer, bryllupsvideo og andre oppdrag for bedrifter og private. Kanskje trenger du hjelp til å redigere dine gamle videopptak og lage dvd-er? Da kontakter du oss!

NESVOLD.NO tilbyr også tjenester innen grafisk arbeid, tekst, foto og journalistikk. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Vi er opptatt av å tilby kvalitetsprodukter med vekt på journalistikk uten fordyrende mellomledd. Med bakgrunn fra journalistikk samt radio- og tv-produksjon, har alle våre tjenester har en journalistisk tilnærming.

NESVOLD.NO holder til i  Mellomriksveien 45, 7370 Brekekbygd,  tlf. 900 54 222.

Organisasjonsnummer: 996 398 714